Underbara vinter

Det är så underbart med semester och det är ju lite extra härligt med skidsemester tycker jag, det är kanske för att vi sen jag var liten har åkt upp varje vinter till min moster som bor i fjällen. Där har vi hälsat på min moster och mina kusiner men sen har vi ju åkt skoter och skidor och snowboard och bastat och spelat spel.
Ja det är en härligt semester tycker jag och man är alltid så härligt trött efter en dag i backen, och att sen när man kommer hem äta gott och sen sätta sig i basun. Sne läsa en bok eller spela lite kort det är så härligt.

Det är ju så kul att göra det

Ja det är verkligen något som man gör väl i att göra med familjen om man är sugen på att åka iväg till sambans och göra något kul nu till vintern. Det finns så mycket kul och så många saker som man kan göra och som passar alla i familjen. Det är något som är så avkopplande och mysigt och som gör att man samla på sig mer krafter, ja det ger något som fler borde göra för att få njuta av vintern och se det mysiga med det. För det är helt annorlunda när det är kallt med snö och det är en klar himmel och man har rätt kläder på sig, än att man är i en storstad och det är blaskigt och kallt och mörkt bara. Då är det inte alls så mysigt som det är i fjällen då man kan njuta av att det är kallt och mysigt snö och det blir inte lika mörkt på grund av snön som ligger på backen. Ja det är det bästa sättet att få njuta av vintern att vara i fjällen och njuta.